076-5156572

Over ons

 

Agilitec werd in 2003 opgericht als verkoop organisatie voor software producten in de maak industrie. In 2007 werd gestart met software ontwikkeling van MyPlantFloor, een eigen product voor OEE verbetering. Later zouden ook MySalesWorks (cloud-based CRM) en 3PLTeam (cloud-based WMS/TMS) volgen. Alle drie de productlijnen maken gebruik van hetzelfde platform.

Agilitec is een onafhankelijk bedrijf dat haar geld verdient met verkoop en/of verhuur van standaard software producten eventueel voorzien van een service contract. De klanten zijn gerenomeerde bedrijven in verschillende marktsegmenten.

Bij Agilitec treft u één aanspreekpunt voor zowel het product als de implementatie. De kennis van de hele keten betekent voor u geen gedoe met meerdere leveranciers die elkaar tegenspreken en verantwoordelijkheden afschuiven. Volledige en betrouwbare dienstverlening is, naast de persoonlijke betrokkenheid en service, voor veel klanten een verademing. Dit heeft als bijkomend voordeel dat praktijkervaringen meteen terugvloeien in de productontwikkeling van het standaard product. Een continu verbeterproces dat ertoe heeft geleid dat onze oplossingen door onze klanten bestempeld worden als beste in hun soort.

 

Agilitec is een ervaren gesprekspartner op strategisch en operationeel niveau.